· 

Nieuwsbrief december 2020

Aan alle leden van onze club,

 

We zijn heel blij dat we dit jaar samen met jullie goed zijn doorgekomen. Het was een bijzonder jaar. Wie had ooit gedacht dat een pandemie onze sportschool voor ruim 3 maanden zou sluiten? Wanneer we terugkijken op hoe we zijn omgegaan met de sluiting, geeft ons dat een trots gevoel. Niet alleen omdat we het abonnementsgeld niet hebben geïncasseerd ten tijde van de sluiting, maar ook het feit dat jullie er waren op het moment dat we weer open mochten. Dit geeft ons de bevestiging dat we samen sterk zijn!

 

Door alle indexeringen en omdat we in de toekomst ook veilig willen kunnen blijven sporten, zijn wij genoodzaakt vanaf 1 januari 2021 onze prijzen aan te passen. Als bestaand lid krijg je gedurende geheel 2021 5% korting per maand op de nieuwe tarieven. Dit omdat wij jullie lidmaatschap erg waarderen. Bij een betaling van 12 maanden in 1 keer, kunnen wij kosten besparen die wij graag aan jullie teruggeven. Je ontvangt dan 10% korting.

 

Overzicht nieuwe abonnementstarieven:

•   1x p/week jaarabonnement 37,50 EURO per/maand

leden      35,- EURO per/maand (- 5%)

leden      33,75 EURO per/maand (- 10% bij jaarbetaling)

•   Onbeperkt jaarabonnement 47,50 EURO per/maand

leden      45,- EURO per/maand (- 5%)

leden      42,75 EURO per/maand (- 10% bij jaarbetaling)

•   Onbeperkt maandabonnement 57,50 EURO per/maand

leden      55,- EURO per/maand (- 5%)

 

Mochten we in de toekomst gesloten worden door een pandemie, dan garanderen wij dat de abonnementen worden stopgezet. Bij vooruitbetaling van een jaarabonnement wordt het abonnement verlengd met de weken dat we gesloten zijn geweest. Wij blijven onze uiterste best doen om de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding te bieden. Heb je vragen? Schroom niet om contact op te nemen met Conny Verhoef - connyverhoef@hartforher.nl. 

 

Vanaf 4 januari gedeeltelijk terug naar het oude concept.

 

Verheugd kunnen we jullie mededelen dat we vanaf 4 januari weer het circuit van 2 en halve ronde gaan draaien zoals voorheen. Je kunt weer de VOLLE 30 minuten sporten. We draaien niet meer terug naar hetzelfde toestel maar gewoon door, net als voorheen. Op deze manier kun je weer het maximale uit je training halen.

 

Reserveren

 

Helaas is de anderhalve meter nog een feit. Zodra we dit mogen loslaten, zullen we dit zeker doen. Tot die tijd zijn we verplicht te werken met het reserveringssysteem.

 

LET OP!

 

Eind december komt het reserveringssysteem voor januari open te staan. We beginnen met 1 week proef. Dit om te kijken of we qua openingstijden moeten uitbreiden. De starttijden die je kunt reserveren zien er straks anders uit omdat we 35 minuten per training nodig hebben. Belangrijk is dat je de starttijd noteert voor jezelf. Check je overzicht van je afspraken of je mail. Zet het in je agenda of maak een alarm aan in je telefoon. Het zal even wennen zijn maar het gaat jullie lukken! Wij vragen iedereen zich aan de starttijden te houden: niet te vroeg en niet te laat. Zo beperken we de drukte qua in- en uitstroom tijdens de wissel en waarborgen we een veilige plek voor je sportmoment.

 

Fijn om te zien is dat iedereen haar best doet om zich verantwoordelijk te gedragen. Er zijn geen besmettingen geconstateerd vanuit hart for her. Iedereen blijft netjes thuis met corona-gerelateerde klachten. De anderhalve meter wordt in acht genomen. Zo blijven we een veilige plek waar we optimaal aan onze gezondheid kunnen werken.

 

Wij zijn supertrots op jullie in deze lastige tijd! Feestdagen Lieve vrouwen, na regen komt zonneschijn. Houd vol! En blijf gezond: een groot goed in deze tijd. Geniet van de kleine dingen en elkaar. Hoe belangrijk is het juist nu om er voor elkaar te zijn!

Wij als team hart fort her wensen jullie een hele fijne kerst!

 

Lieve kerstgroet, Petra, Anneke, Sanne en Conny.