· 

hart for her news

Beste lid,

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben vernomen, moeten wij helaas onze deuren gesloten houden tot en met 19 januari 2021. Dit is natuurlijk niet waarop we hoopten, maar voor ons staat de volksgezondheid nog steeds voorop.

Zoals we in onze laatste nieuwsbrief al hebben aangegeven, kijken we nog steeds met een goed gevoel terug op de beslissingen die we in de eerste lockdown hebben genomen. Ook nu willen we het graag weer goed doen.

Er zal daarom in januari niet geïncasseerd worden!

We gaan ervan uit dat we rond 19 januari weer open mogen. Jullie kunnen dan in het laatste gedeelte van januari het gemiste gedeelte van december inhalen. Vanaf 01-02-2021 zullen we weer automatisch gaan incasseren.

Voor leden die gebruik hebben gemaakt/gaan maken van de aanbieding uit onze laatste nieuwsbrief en een heel jaar vooruit willen betalen voor 2021 geldt het volgende: 
De maand januari die we niet incasseren, hoef je natuurlijk ook niet te betalen. Je jaarabonnement gaat in vanaf 01-02-2021 en loopt dan tot 01-02-2022.

Zodra we weer open mogen vanuit de overheid, ontvangen jullie een mail dat het reserveringssysteem weer open staat om te boeken.

Mocht je over bovenstaande informatie nog vragen hebben, neem dan contact op met Conny op telefoonnummer 06 267 539 77 of mail naar connyverhoef@hartforher.nl

2020 Is met 1 woord een RAAR jaar. Maar samen komen we eruit! Blijf positief, geniet van de kleine dingen en de mensen om je heen. Wees dankbaar voor wat je hebt en steun elkaar om door deze onzekere periode heen te komen.

Wij wensen je hele fijne feestdagen en blijf bewegen!
Houd moed, we zien je heel graag weer terug in januari.

Met sportieve groet,
Petra, Anneke, Sanne en Conny