Positiviteit

Hallo dames,
 
Vanavond is de 32ste persconferentie.

Wat is er al uitgelekt? Er is uitgelekt dat volgende week dinsdag of woensdag nieuwe  versoepelingen worden doorgevoerd. Tenminste als de daling van het aantal corona- besmettingen deze week aanhoudt.
Het kabinet bouwt namelijk een "noodrem" in: op maandag 17 mei wordt bekeken of de voorgenomen versoepelingen ook echt mogelijk zijn.

Als dit het geval is, kunnen we weer met elkaar aan onze gezondheid werken vanaf dinsdag 18 of woensdag 19 mei. De exacte datum is nog niet geheel duidelijk. 

Hoe gaan we het regelen?
Omdat we op 1,5 meter moeten blijven, mogen er voorlopig 9 dames in het circuit. Het online reserveren wordt tot 10:45 uur. Daarna mag je komen wanneer het jou uitkomt. Wij hanteren na 10.45 uur het mandjessysteem: is er geen mandje, dan moet je even wachten. Het online-reserveringssysteem zetten wij pas open na de officiële bevestiging van het kabinet, hopelijk a.s. maandag. Daarnaast is het circuit weer 30 minuten zoals 'vroeger'.  

Wij gaan heel hard duimen! Duimen jullie met ons mee? 
Houd je mail in gaten!

Onderstaand nog een videoboodschap van ons.
Positiviteit.

Hopelijk tot snel.  


 
Met sportieve groet,
 
Conny, Anneke, Petra en Sanne
Hart for her Nieuwegein.