Toen ik van de zomer 50 werd vroeg ik mezelf af: ben ik in balans? Geestelijk wel (vind ik zelf) maar lichamelijk mochten er wel wat kilootjes af. Ik had al ervaringen gehoord en zowel het concept als de prijs spraken mij wel aan. Inmiddels na 5 weken en 6 kilo lichter kan ik zeggen: Doen! Niet meer twijfelen en stap zonder  hongergevoel door de Balansweken heen! Succes dames!  Diana

 

 

Balans plan 

Meld je aan en ontvang je eigen Balans plan: een persoonlijk boekje waarmee je gemotiveerd wordt doelen te stellen en je figuuranalyse bij te houden. Daarnaast ontvang je 8 weken lang menu's waarmee je aan de slag gaat. 

 

Trainen in groepsverband
Je kunt er voor kiezen het programma alleen, samen met een vriendin of met leden in groepsverband te volgen. Het is fijn om een groep aan te maken op WhatsApp om elkaar te motiveren, stimuleren en activeren. Samen trainen en menu's doornemen. Elkaar helpen op momenten dat je een duwtje of steuntje nodig hebt om door te kunnen gaan. Een verjaardag, etentje of gezellig een wijntje drinken hoort erbij, daar hoef je niet voor weg te lopen. Als je de volgende dag de draad maar weer oppakt!

 

Kort samengevat

*Je eigen Balans plan boekje
*8 Weekmenu's
*Samen trainen
*Samen afvallen

*Begeleiding in voeding
*Wekelijks wegen
*Toegang tot groepsapp

Voor vragen over voeding kun je terecht bij Anneke. Zij is naast circuittrainer ook actief als kok en weet daarom veel over de ingrediënten in het menu. Zij kan je ook adviseren de menu's lekkerder te maken op een verantwoorde manier. Tips en vragen over het het menu kun je kwijt bij Anneke onder haar werktijden, het liefst op woensdag- of donderdagmiddag vanaf 16:00 uur. Anneke is geen diëtiste of voedingsdeskundige. Leden met lichamelijke klachten verwijzen wij door naar een huisarts of diëtiste.

 

Kosten
Je betaalt éénmalig 25 euro voor je Balans boekje en de menu's voor 8 weken. Je wordt gemotiveerd door het hart for her team. Wekelijks is er een meetmoment. Wij adviseren  je met een roze bandje te trainen om het maximale uit je training te halen.
Het is aan jou of je met een groep samen wil trainen en communiceren of liever alleen. Kies wat het beste bij je past!

Meld u aan voor het Balans plan

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.