Ik ben Patricia, 52 jaar en sinds  maart 2018 sport ik bij hart for her. Na een intensieve behandeling waren mijn conditie en energiepeil nul en deden al mijn spieren pijn. Op de bank blijven zitten, was geen optie voor mij. Ik wilde een sportschool vinden waar ik me op mijn gemak zou voelen. Vrouwensportschool hart for her  sluit hier perfect bij aan. De eerste weken waren zwaar maar de vrouwen van hart for her  wisten door hun persoonlijke aandacht mij ervan te overtuigen dat ik goed bezig was. Hierdoor kreeg ik vertrouwen in mijzelf en ging ik elke dag sporten! Nu 7 maanden later heb ik een goede conditie en mijn energiepeil is veel beter dan verwacht. Tot mijn grote verbazing kan ik mijn uithoudingsvermogen zelfs nog verbeteren. Tot slot en niet het minst onbelangrijk: ook in mijn hoofd heb ik door het sporten rust. Dus ik gun mijzelf elke dag sporten bij hart for her.                    

 

 

Astrid, leeftijd 41 jaar. Ik heb HMS, lipoedeem en lymfoedeem ontwikkeld tijdens mijn zwangerschap. Bewegen is heel goed voor me maar door de HMS word ik nogal beperkt. Met de hydraulische toestellen bij hart for her  kan ik toch trainen. In een gewone sportschool voel ik me niet echt op mijn gemak. Bij hart for her  word je meteen in de groep opgenomen.  Het is zeer laagdrempelig omdat het alleen met dames is. Het is een gezellige damesclub voor jong en oud! Als je twijfelt, stap eens binnen en probeer het gewoon! Wie weet vind je het net zo leuk als ik!

 

Enkele quotes van onze leden

De enige vorm van sport die ik al jaren volhoud ...Betere conditie en veel minder rugpijn ...Op een gezellige manier soepel blijven ...Half uurtje, mooi postuurtje ....